CORSICO, 7 KOMFORTZONER, VISCO OG LATEX

CORSICO, 7 KOMFORTZONER, VISCO OG LATEX

Vendbar

Madrassen har 2 sider – begge sider af madrassen er brugbare.

Vask

Alle vores betræk er udstyret med en lynlås, hvilket gør det nemt at tage betrækket af, inden det vaskes ved 40 grader.

Allergivenlig

Madrassen er allergivenlig og skabt så den eliminerer risikoen af allergier.

Skum

Højkvalitets højelastisk og holdbar polytheran skum.

Kvalitetstestet

Madrassen er skabt så den minimaliser risikoen for allergi mest muligt.

Betræk med lynlås

Betrækket har en lynlås på 3 af siderne.

Blød

Blød madras

7 zoners hårdhedsgrader

Madrassen er opdelt i 7 zoner med forskellige hårdhedsgrader

Svampehæmmende

Madrassen indeholder svampehæmmende egenskaber.

Memory skum

Memory skum tilpasser sig efter kropsbygningen.

3 995,00 DKK inkl. moms

Ny vare

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

Indhold:

  • Super elastisk og ideelt tilpasset purskum inddelt i 7 zoner, som bliver påvirket af både tryk og temperatur. Madrassen tilpasser sig på den måde kroppen optimalt og modvirker dannelsen af liggesår.
  • Purskum med øget elasticitet, som findes i madrassens øverste og nederste del samt i siderne.  
  • Latex, som forbedrer vores søvnkvalitet, idet den tilpasser sig vores kropsform og sikrer en god luftcirkulation.
  • Allergivenligt betræk med lynlås.

Hårdhedsgrad: H2
Tykkelse: 18 cm 


 

 

 

Premium Series er en serie madrasser, der er skabt til vores mest kvalitetsbevidste kunder. Enhver madras fra denne serie har et betræk lavet af stof i højeste kvalitet og i et allergivenligt materiale. Hertil er der en lynlås formet som bogtavet U. Alle materialer, der er brugt til produktionen, opfylder de høje krav for økologisk produktion. Fordelene ved denne madrasserie er derfor først og fremmest den fantastiske kvalitet og utroligt høje grad af komfort. 

 

Hvad karakteriser madrassen CORSICO 

Madrassen CORSICO består af en tre lag med perfekt sammensatte funktioner. Den har to brugssider med hårdhedsgraden H2 (mellem hård). Madrassens højde er 18 cm. 

 

Til produktionen af madrasserne fra serien hybridFOAM er der anvendt den nyeste tyskinspirerede teknologi, hvilket sikrer en utrolig høj grad af komfort. Madrasserne fra denne serie er ligeledes karakteriseret ved at have en lang levetid. Til produktionen benytter vi os kun af materialer af den højeste kvalitet, og den rigtige sammensætning af syntetiske skumtyper og latex udgør hemmeligheden bag en god madras. Den unikke sammensætning af materialerne giver desuden en god beskyttelse mod svamp og støvmider, hvilket gør madrassen særdeles allergivenlig. 


Madrassen er lavet af purskum i højeste kvalitet, der har en øget holdbarhed. Purskummet sikrer desuden, at madrassen ikke ændrer form under brug, hvilket giver vores kunder en oplevelse af øget velvære og forbedret søvn.

En ekstra fordel ved madrassen er det allergivenlige betræk med indsyet lynlås, der let kan tages af og vaskes. 

 

 

Det øverste lag af madrassen består af 7 zoners fleksibelt skum (VISCO). Denne skumtype tilpasser sig kroppen under påvirkning af tryk og temperatur. Madrassen forebygger dannelsen af liggesår, og takket være de ortopædiske funktioner letter den trykket på hofter samt nakke, hvilket har en positiv indvirkning på kredsløbssygdomme. 

 

 

Den nederste del af madrassen består af latex. Den sikrer madrassen en lang levetid og bevarer dens elasticitet. Latexen har termoplastiske egenskaber, hvilket gør, at den under tryk tilpasser sig kroppen og giver en høj komfort. Latexen hæmmer desuden dannelsen af allergener som støvmider og er derfor utrolig allergivenlig. Latex virker også svampehæmmende og antibakterielt. 

 

 

Madrassen er tilgængelig i størrelserne:

80x200 90x200 140x200 160x200 180x200 200x200

 

 

17 andre produkter i samme kategori