NICEA, 7 KOMFORTZONER MED HR OG VISCO

NICEA, 7 KOMFORTZONER MED HR OG VISCO

Vendbar

Madrassen har 2 sider – begge sider af madrassen er brugbare.

Vask

Alle vores betræk er udstyret med en lynlås, hvilket gør det nemt at tage betrækket af, inden det vaskes ved 40 grader.

Allergivenlig

Madrassen er allergivenlig og skabt så den eliminerer risikoen af allergier.

Skum

Højkvalitets højelastisk og holdbar polytheran skum.

Betræk med lynlås

Betrækket har en lynlås på 3 af siderne.

Mellem hård

Mellemhård madras

2 495,00 DKK inkl. moms

Ny vare

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

Indhold:

  •  Purskum med øget holdbarhed og tykkelse danner madrassens skelet. Dette sikrer, at madrassen har en lang levetid og bevarer sin form. 
  • Super elastisk og perfekt tilpasset 7-zoners koldskum af typen HR. Denne type koldskum er karakteriseret ved at have en varieret opbygning af strukturen og en utrolig fleksibilitet, der adskiller den fra andre almindelige typer af skum.
  • Fleksibelt og perfekt tilpasset 7-zoners polyuretan-skum, som bliver påvirket af tryk og temperatur. Den tilpasser sig kroppen ideelt og formindsker risikoen for dannelse af liggesår.
  • Allergivenligt betræk, som har en lynlås, der sikrer, at man nemt kan tage betrækket af.

Hårdhedsgrad: H3
Tykkelse: 18 cm

Premium Series er en serie madrasser, der er skabt til vores mest kvalitetsbevidste kunder. Enhver madras fra denne serie har et betræk lavet af stof i højeste kvalitet og i et allergivenligt materiale. Hertil er der en lynlås formet som bogtavet U. Alle materialer, der er brugt til produktionen, opfylder de høje krav for økologisk produktion. Fordelene ved denne madrasserie er derfor først og fremmest den fantastiske kvalitet og utroligt høje grad af komfort. 

 

 

Hvad karakteriserer madrassen NICEA?


 

Madrassen er lavet af purskum i højeste kvalitet, der har en øget holdbarhed. Purskummet sikrer desuden, at madrassen ikke ændrer form under brug, hvilket giver vores kunder en oplevelse af øget velvære og forbedret søvn.

 

 

 

Til produktionen af madrasserne fra serien hybridFOAM er der anvendt den nyeste tyskinspirerede teknologi, hvilket sikrer en utrolig høj grad af komfort. Madrasserne fra denne serie er ligeledes karakteriseret ved at have en lang levetid. Til produktionen benytter vi os kun af materialer af den højeste kvalitet, og den rigtige sammensætning af syntetiske skumtyper og latex udgør hemmeligheden bag en god madras. Den unikke sammensætning af materialerne giver desuden en god beskyttelse mod svamp og støvmider, hvilket gør madrassen særdeles allergivenlig. 

 

Det utroligt fleksible koldskum af typen HR udgør den øverste del af madrassen. Denne type koldskum er karakteriseret ved at være meget elastisk. Dét gør, at madrassen bevarer sin oprindelige form under brug, og at madrassen kan bruges i mange år, uden at det går ud over dens kvalitet. 

Koldskummets struktur gør ydermere, at madrassen er åndbar, og derfor samler der sig ikke fugt inde i den. Koldskummet er fordelt over 7 zoner med forskellige grader af hårdhed, hvilket sikrer, at madrassen er utroligt behagelig og tilpasser sig kroppen. Samtidig giver den god støtte til ryggen, hvilket ligeledes giver en forbedret søvnoplevelse. 

 

Den nederste del af madrassen er opbygget af 7 zoner i fleksibelt viscoseskum. Denne skumtype tilpasser sig perfekt kroppen under påvirkning af tryk og temperatur og har derfor også en positiv indvirkning på rygproblemer. Termoplastiske skummadrasser formindsker trykket på ryggen, og dette giver en forbedret søvnoplevelse. 

 

 

Madrassen er tilgængelig i følgende størrelser:

80x200 90x200 140x200 160x200 180x200

 

17 andre produkter i samme kategori