VERNON, 7 KOMFORTZONER, HR

VERNON, 7 KOMFORTZONER, HR

Vendbar

Madrassen har 2 sider – begge sider af madrassen er brugbare.

Vask

Alle vores betræk er udstyret med en lynlås, hvilket gør det nemt at tage betrækket af, inden det vaskes ved 40 grader.

Allergivenlig

Madrassen er allergivenlig og skabt så den eliminerer risikoen af allergier.

Skum

Højkvalitets højelastisk og holdbar polytheran skum.

Betræk med lynlås

Betrækket har en lynlås på 3 af siderne.

Blød

Blød madras

Mellem hård

Mellemhård madras

1 895,00 DKK inkl. moms

Ny vare

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

Indhold:

  • Purskum med øget holdbarhed og tykkelse danner madrassens skelet. Dette sikrer, at madrassen har en lang levetid og bevarer sin form.
  •  Super elastisk og perfekt tilpasset 7-zoners koldskum af typen HR. Denne type koldskum er karakteriseret ved at have en varieret opbygning af strukturen og en utrolig fleksibilitet, der adskiller den fra andre almindelige typer af skum. 
  • Allergivenligt betræk, som indeholder en lynlås, der sikrer, at man nemt kan tage betrækket af.  

Hårdhedsgrad: H2, H3

Tykkelse: 16 cm 

 

 

Premium Series er en serie madrasser, der er skabt til vores mest kvalitetsbevidste kunder. Enhver madras fra denne serie har et betræk lavet af stof i højeste kvalitet og i et allergivenligt materiale. Hertil er der en lynlås formet som bogtavet U. Alle materialer, der er brugt til produktionen, opfylder de høje krav for økologisk produktion. Fordelene ved denne madrasserie er derfor først og fremmest den fantastiske kvalitet og utroligt høje grad af komfort. 

 

 

Hvad karakteriserer madrassen VERNON?


 

Madrassen er lavet af purskum i højeste kvalitet, der har en øget holdbarhed. Purskummet sikrer desuden, at madrassen ikke ændrer form under brug, hvilket giver vores kunder en oplevelse af øget velvære og forbedret søvn.

 

Det utroligt fleksible koldskum af typen HR udgør den øverste del af madrassen. Denne type koldskum er karakteriseret ved at være meget elastisk. Dét gør, at madrassen bevarer sin oprindelige form under brug, og at madrassen kan bruges i mange år uden at det går ud over dens kvalitet. 

Koldskummets struktur gør ydermere, at madrassen er åndbar, og derfor samler der sig ikke fugt inde i den. Koldskummet er fordelt over 7 zoner med forskellige grader af hårdhed, hvilket sikrer, at madrassen er utroligt behagelig og tilpasser sig kroppen. Samtidig giver den god støtte til ryggen, hvilket ligeledes giver en forbedret søvnoplevelse. 

 

 

 

Madrassen er tilgængelig i følgende størrelser:

80x200 90x200 140x200 160x200 180x200

 

 

 

17 andre produkter i samme kategori