COMFORT MULTIPOCKET, VISCO OG LATEX

Tilbud! COMFORT MULTIPOCKET, VISCO OG LATEX

Vendbar

Madrassen har 2 sider – begge sider af madrassen er brugbare.

Vask

Alle vores betræk er udstyret med en lynlås, hvilket gør det nemt at tage betrækket af, inden det vaskes ved 40 grader.

Allergivenlig

Madrassen er allergivenlig og skabt så den eliminerer risikoen af allergier.

Skum

Højkvalitets højelastisk og holdbar polytheran skum.

Kvalitetstestet

Madrassen er skabt så den minimaliser risikoen for allergi mest muligt.

Blød

Blød madras

7 zoners hårdhedsgrader

Madrassen er opdelt i 7 zoner med forskellige hårdhedsgrader

Latex

Latexlaget øger elasticiteten samt madrassens holdbarhed og tilpasser sig kroppen hvilket sikrer en høj søvnkomfort.

Memory skum

Memory skum tilpasser sig efter kropsbygningen.

Pocketfjeder

Pocketfjedre er meget mere lydløse end klassiske fjedre og samtidig forhindrer de punktvise uddybninger i madrassen og tilpasser sig derfor bedre kroppens konturer.

Mellem hård

Mellemhård madras

Bomuld

Suger fugtigheden og sikrer en god luftventilation i madrassen.

3 995,00 DKK inkl. moms

-500,00 DKK

4 495,00 DKK inkl. moms

Ny vare

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

Indhold:

  • MULTIPOCKET – 9 zoneres NanoHARD pocketfjedre hvor fjedrenes formindskede diameter sikrer en endnu højre komfort. Enhver fjeder har sin egen isolering af elastisk materiale. I alt befinder der sig 510/m2 fjedre produceret ved hjælp af teknologien NanoHARD.  

 

 

  •  Purskum med øget elasticitet samt holdbarhed. 
  • Termoplastisk skum som reagerer på tryk samt temperatur og derfor tilpasser madrassen sig kroppen ideelt. Den sikrer at ryggen under søvn ligger i en naturlig position samt hæmmer dannelse af liggesår.
  • Latexindlæg som forbedrer søvnkvaliteten samt ligeledes tilpasser sig kropsbygningen ideelt. Latexindlæggets struktur sikrer ligeledes en god luftventilation i madrassen takket være de små luftkanaler.
  • Filt der gør madrassen mere hårdfør da den separerer fjederindlægget fra skumlaget.
  • Fåreuld som varmer men også samler sveden for derefter at skille sig af med den uden at blokerer for luftcirkulationen i madrassen.
  • Allergivenligt betræk med lynlås der er quiltet med madrasvat.  

Hårdhedsgraden: H3, H2

Tykkelse: 24 cm

En madras der er ideelt både til sommer og vinter!

 

30 års garanti!

 

EXCLUSIVE SERIES – er en serie madrasser som er skabt til vores allermest kvalitetsbevidste kunder. I denne serie går vi på ingen måder på kompromis med kvaliteten og derfor vil madrasserne sikrer den bedste komfort. Standart for alle madrasserne i denne serie er betrækket som er lavet af superallergivenlige quiltede materiale med en lynlås formet som bogstavet U. Materialerne vi har benyttet til produktionen er nøje udvalgt ud fra strenge kriterier og derfor vil denne madras være til glæde i rigtig mange år.  

Multipocket madrasser er efterfølgeren til de klassiske pocketmadrasser. Ved at ved udfylde løkkerne i fjedrene har vi øget madrassens komfortniveau yderligere. Teknologien Heat TREATED der står bag produktionen af metaltråden i fjedrene sikrer en madrassen en utrolig holdbarhed og derfor kan vores kunder have glæde af deres madras i mange år. 

En madras med pocketfjedrer  er en ideelt løsning til både en som også to personer. Pocketfjedrerne i madrassen har forskellige hårdhedsgrader hvilket deler madrassen i 9 zoner. Enhver del af madrassen er tilpasset til den pågældende kropsdel for at sikrer vores krop bliver støttet rigtigt under vores søvn. 

 

Enhver fjeder har sin egen materialeisolering og er spændt ca. 30% for at undgå madrassen punktvis falder sammen. Fjedrene er ikke sammenkoblede og derfor fungerer de uafhængigt af hinanden. På den måde undgås det at madrassen falder sammen under tryk på selv mindre overflader af madrassen hvilket er især er en komfort for den anden person da enhver drejning i sengen ikke vil være til gene for den anden person. Ligeledes vil forskel på vægt ikke have betydning da takket være pocketfjedrerne kommer der hverken skæve hældninger på madrassen eller uddybninger. I forhold til andre madrasser vil denne madras være en ideelt løsning for en to personers madras da begge personer vil have en god søvnkomfort. 

Enhver form for bevægelse vil ikke være til gene for den anden person med denne madras og ligeledes vil vægtforskel ikke have betydning da takket være pocketfjedrerne kommer der hverken skæve hældninger eller uddybninger i madrassen. 

 

Et af lagene består af termoplastisk skum. Denne skumtype mindsker ryggener. Skummet får ligeledes madrassen til at tilpasse sig vores kropsbygning ideelt under reaktion på varme. Termoplastiske madrasser mindsker trykket, vores krop oplever i liggende position og derfor forbedrer de vores søvnkvalitet. 

 

 

Derudover er der ligeledes et latexindlæg i madrassen. Latexen gør at madrassen tilpasser sig enhver kropsbygning perfekt og er samtidig utrolig elastisk samt holdbar. Latexen sikrer der ikke kommer uddybninger i madrassen. Som en ekstra fordel bevirker latexen ligeledes til at opretholde en god luftcirkulation i madrassen. 

 

 


 

9 andre produkter i samme kategori